First Mate breidt uit met derde partner

Binnen een jaar na oprichting breidt First Mate Consultancy & Concepts uit met een derde partner. Tijmen Snel (40) versterkt vanaf september het team en zal verantwoordelijk worden voor de implementatie van de uitgebrachte adviezen en in opdracht ontwikkelde horeca- en cateringconcepten. Met deze stap kan First Mate haar opdrachtgevers vanaf de eerste concept ideeën tot en met de opening van de hotel- restaurant- of cateringexploitatie begeleiden. 

 

Unieke combinatie van branchekennis

Tijmen heeft brede kennis en ervaring opgedaan in de horeca, als regiomanager bij (inter)nationale cateraars en als consultant en interimmanager bij een gerenommeerd hospitality adviesbureau. Hier was hij gelijktijdig werkzaam met Michiel van Noort (oprichter First Mate) die gespecialiseerd is als consultant en conceptontwikkelaar voor hotels, bedrijfshoreca- en commerciële horecaconcepten.

 

Michiel van Noort licht de keuze voor Tijmen toe: “Met de kennis en vaardigheden van Tijmen die hij heeft opgedaan in de horeca en bedrijfscatering en ons gemeenschappelijk verleden als consultant in de hospitality branche kunnen wij met First Mate een unieke combinatie van specifieke marktkennis op strategisch, tactisch en operationeel niveau bieden aan onze opdrachtgevers. Gezamenlijk met de derde partner, Daniëlle Leeman, die verantwoordelijk is voor onderzoek en data-analyse binnen het team, ontwikkelen wij voor opdrachtgevers renderende hotel- en restaurantconcepten en kunnen wij een breed scala aan consultancy vraagstukken aan.”

 

First Mate Consultancy & Concepts

First Mate is een jong consultancybureau met gedegen ervaring en een bewezen trackrecord in de hospitality branche. Vanuit data, kennis, ervaring en marktonderzoek ontwikkelen zij onderscheidende en bedrijfseconomisch haalbare concepten voor opdrachtgevers binnen en verwant aan de horeca, foodservice en leisurebranche. Daarnaast voert First Mate consultancy opdrachten uit, beantwoorden zij planmatige, commerciële en bedrijfseconomische vraagstukken en begeleiden zij organisaties richting groei.

Ook zet First Mate haar grote netwerk binnen de hele breedte van de horeca en leisure branche in voor het tot stand brengen van verbindingen tussen vastgoedpartijen, opdrachtgevers en horeca- en cateringexploitanten. Tevens heeft First Mate een grote pool aan interim- en projectmanagers voor het invullen van interim opdrachten en projectmanagement.