Wayback Burgers kiest voor First Mate als strategische partner om groeiambitie te realiseren

Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in de VS en inmiddels heeft de fastservice franchiseformule wereldwijd 450 restaurants open en in ontwikkeling. Om in Nederland te groeien heeft de Master-franchisenemer een samenwerking gezocht met First Mate Consultancy & Concepts.

 

Wayback Burgers biedt hun gasten een Amerikaanse mom and pap store beleving, waar gasten zich thuis voelen. De fastservice-keten onderscheidt zich door het vers bereiden van de bestellingen, het bieden van goede service, de kwaliteit en persoonlijke service.

 

Aan het hoofd van deze nieuwe franchise formule staat Stefan Boers; “Wayback Burgers heeft de ambitie om vanaf 2020 met 3 tot 5 vestigingen per jaar te groeien. Wij streven ernaar om in 2030 30 á 50 Wayback Burgers door heel Nederland te hebben gerealiseerd. First Mate ondersteunt ons hierin middels het doen van onderzoek en het geven van strategisch advies. De keuze voor First Mate is gemaakt vanwege het persoonlijke en laagdrempelige contact en doordat zij hun adviezen staven op gedegen onderzoek en data.”

 

Michiel van Noort van First Mate geeft aan in de startblokken te staan voor de samenwerking. "Wayback Burgers is een professionele franchiseorganisatie die een serieuze challenger is voor andere bekende hamburger-formules. Zowel Wayback Burgers als First Mate maken keuzes op basis van relevante data. Met onze aanpak kunnen wij bijdragen aan het realiseren van hun groei-ambitie."

 

Wilt u ook weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij de realisatie van uw groei-ambitie? neem dan direct contact met ons op!