WHITEPAPER 'Gezonde voeding bij Onderwijsinstellingen: Doel of Middel?'

Gezonde voeding is een prominent thema bij onderwijsinstellingen. Tegenstrijdige belangen en behoeftes van betrokken stakeholders zorgen ervoor dat lang niet altijd het beoogde doel bereikt wordt. In deze whitepaper geeft First Mate inzicht in de doelen en belangen die de verschillende betrokken stakeholders hebben en waar deze met elkaar conflicteren. Deze whitepaper is op te vragen nadat u uw gegevens hieronder in hebt gevuld. U krijgt deze dan per e-mail opgestuurd.

 

Wilt u vrijblijvend met First Mate sparren over dit thema? Wij maken graag een kennismakingsafspraak! neem hiervoor contact op met Michiel van Noort via michiel@firstmate.nl of via 035-6317582.

 

Vraag hier uw exemplaar aan:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.