Cateringbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden

Kiezen, pakken, pinnen. Waar vroeger een kantine stond, staat nu een micromarkt. Onbemand en 24 uur per dag toegankelijk. Een van de ontwikkelingen in de cateringbranche die versneld is door de corona-pandemie. Nieuwe toetreders zien hun kans om met lage personele kosten en met een efficiënt ingeregeld back-office de markt van bedrijfs-, instellingen- en onderwijscatering te betreden. Op 5 augustus publiceerde Het Financieele Dagblad een artikel met een update van de huidige marktsituatie van de cateringbranche. First Mate deelde bij de totstandkoming van dit artikel haar netwerk en kennis.

Het artikel is op de website van het Financieele Dagblad te lezen door te klikken op onderstaande afbeelding.

 

Geïnteresseerd wat First Mate voor uw organisatie kan betekenen? neem dan contact met Michiel van Noort.