Daan Smeltzer versterkt adviseursteam First Mate

 

“Na twintig jaar horeca, waarvan acht jaar als ondernemer van uiteenlopende horeca exploitaties, 

is het tijd om anderen te helpen met mijn kennis en ervaring.”

 

Daan Smeltzer is tot en met 2021 ondernemer geweest van onder andere STAN&CO. Utrecht, FIG en ROOST aan de Singel en was bestuurslid van de Utrechtse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Zijn ervaring als ondernemer, netwerk en energie gaat hij nu inzetten om andere hospitality organisaties en ondernemers verder te brengen.

 

Daan Smeltzer licht zijn keuze toe: “Na een onwijs mooie carrière met mijn poten in de klei van de allergaafste branche is het nu tijd voor wat anders. De laatste twee Coronajaren hebben de keuze om als ondernemer te stoppen zeker versneld. In de toekomst wil ik graag andere ondernemers, ontwikkelaars, vastgoedpartijen en leveranciers helpen en adviseren. Voornamelijk op het gebied van inspiratie, conceptontwikkeling, duurzaamheid en praktische implementatie zal ik mijn ervaring goed in kunnen zetten. Bij First Mate ervaar ik dezelfde passie voor de hospitality en kan ik bouwen op hun gedegen expertise.

 

Michiel van Noort, eigenaar van First Mate Hospitality Consultants is blij met de komst van Daan: “De collega’s bij First Mate hebben allemaal met hun voeten in de klei van de hospitality branche gestaan en dit draagt bij aan de kwaliteit van de adviezen die wij geven op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met de komst van Daan en de persoonlijkheid, kennis en ervaring die hij meebrengt maken we een mooie volgende stap in de ontwikkeling van onze ambitieuze adviesorganisatie. Daan zal zich voornamelijk gaan bezighouden met inspiratiesessies, conceptontwikkeling en operationele begeleiding van ondernemers in de horeca en leisure.”

 

First Mate Hospitality Consultants heeft specialistische kennis van de horeca, foodservice en leisurebranche en zet deze in voor vastgoed partijen en ondernemers, bedrijven, organisaties en instellingen die hierin actief zijn of hieraan zijn verbonden. Wij onderzoeken, adviseren, ontwikkelen concepten en begeleiden partijen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit doen wij o.a. door de inzet van onze deskundige adviseurs, ervaren interim- & projectmanagers en door gebruik te maken van ons grote relevante netwerk van ondernemers en toeleveranciers.