WHITEPAPER 'Hoe maximaliseer je de verkoopwaarde van je Horecazaak?'

Investeringsmaatschappijen denderen de horeca in en multi-brand horecaspelers en -ketens willen op korte termijn groei realiseren. Trends die we al een tijdje zien ontstaan in het horecalandschap en nu echt een vlucht zien nemen. 

 

Horeca is een interessante markt geworden voor investeerders en beleggers. De omzet van de horeca stijgt al jaren en door het samenvoegen van bedrijven kan voornamelijk bezuinigd worden aan de kostenkant, ten gunste van rendement. Een goede investering, zo is gebleken. Dit biedt kansen voor ondernemers die hun horecagelegenheid of keten overwegen te verkopen. 

 

Bij een overname wil je vanzelfsprekend een zo hoog mogelijke overnamesom ontvangen en voor de verkopende partij is ook een aantal zaken van belang om interessant te zijn voor overname. Een deal lukt alleen als de verkoper en de koper gelukkig zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf interessant is en klaar voor een succesvolle overname? First Mate wil ondernemers die overwegen hun onderneming te verkopen adviseren in het optimaliseren van dit zakelijke en emotionele proces en heeft in deze Whitepaper  de zes belangrijkste aandachtspunten op een rij gezet.

 

Deze whitepaper is op te vragen nadat u uw gegevens hieronder in hebt gevuld. U krijgt deze dan per e-mail opgestuurd.

 

Wilt u vrijblijvend met First Mate sparren over dit thema? Wij maken graag een kennismakingsafspraak! neem hiervoor contact op met Daan Smeltzer via daan@firstmate.nl of via 035-6317582.

Vraag hier uw exemplaar aan:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.