10. oktober 2019
Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in de VS en inmiddels heeft de fastservice franchiseformule wereldwijd 450 restaurants open en in ontwikkeling. Om in Nederland te groeien heeft de master-franchisenemer een samenwerking gezocht met First Mate Consultancy & Concepts.
19. september 2019
Met het vertrek van Hudson's Bay uit beeldbepalende panden in de grote binnensteden wordt opnieuw pijnlijk duidelijk dat binnenstedelijke cq. winkelgebieden getransformeerd moeten worden.
01. september 2019
Binnen een jaar na oprichting breidt First Mate Consultancy & Concepts uit met een derde partner. Tijmen Snel (40) versterkt vanaf september het team en zal verantwoordelijk worden voor de implementatie van de uitgebrachte adviezen en in opdracht ontwikkelde horeca- en cateringconcepten.
06. mei 2019
In deze blog voor Misset Horeca zet First Mate Consultancy & Concepts vier mogelijkheden voor financiering van een horecabedrijf op een rij.
04. april 2019
First Mate ontwikkelde voor De Kroon Catering uit Utrecht een nieuw cateringconcept 'Daily Deli'. Een concept dat geïnspireerd is op festivals en individuele voedingswensen. Een concept dat ideaal is voor kleinere bedrijfslocaties.
10. maart 2019
Voor starters in de Horeca deelt First Mate Consultancy & Concepts exclusief op Misset Horeca online praktische tips uit de dagelijkse praktijk.
10. maart 2019
Nog weinig partijen gebruiken de mogelijkheden om de bedrijfshoreca in te zetten als communicatiemiddel voor hun strategie. Dat is een gemiste kans aangezien de catering en het fysieke bedrijfsrestaurant uitstekende instrumenten zijn om te communiceren over de bedrijfsvisie en de implementatie hiervan zichtbaar te maken. 
21. januari 2019
First Mate Consultancy & Concepts en Honeyspot Location Matching kondigen een strategische samenwerking aan waarbinnen zij gezamenlijk de markt van horeca-, retail-, en vastgoedbranche gaan bedienen met GIS-data gedreven conceptontwikkeling en consultancy.
17. januari 2019
Een grote impact op de gastbeleving is de hygiëne van het toilet in het bedrijfspand of horecabedrijf. Het is interessant om te zien hoe beide branches met dit onderwerp verschillend omgaan.
28. november 2018
Bij herbestemming van bijzonder vastgoed staat de optie voor de invulling met een hotel of restaurant steevast in de top 3. Het succes van de herontwikkeling hangt grotendeels af van toekomstig exploitant. Maar hoe vind je die?

Meer weergeven