11. augustus 2021
Cateringbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden
Bestelapps, onbemande micromarkten en een nieuwe schoonmaakservice. Nu steeds minder mensen op kantoor werken, vechten cateraars voor hun voortbestaan. Innovatie is bittere noodzakelijk om te overleven.
21. juni 2021
Persbericht: First Mate en Frank Veldhof bundelen hun krachten
First Mate breidt haar team van hospitality consultants uit door een strategische samenwerking met Frank Veldhof, die zich als zelfstandig consultant aan de organisatie verbindt.
11. juni 2021
WHITEPAPER 'Gezonde voeding bij Onderwijsinstellingen: Doel of Middel?'
Gezonde voeding is een prominent thema bij onderwijsinstellingen. Tegenstrijdige belangen en behoeftes van betrokken stakeholders zorgen ervoor dat lang niet altijd het beoogde doel bereikt wordt.
30. november 2020
Wat wordt de nieuwe invulling van de (flex)kantoormarkt na de pandemie in combinatie met bedrijfshoreca? Michiel van Noort en Tijmen Snel van First Mate gingen hierover in november 2020 in gesprek met Frank Veldhof, operationeel directeur van Hutten Catering.
05. november 2020
De functie van het kantoor is aan het veranderen. Het traditionele kantoor, waar alleen plaats was voor werk, vergaderen en een lunchruimte maakt in een rap tempo plaats voor een flexibele, vriendelijke en toegankelijke werkplek waar ontmoeting en kennis delen veelal centraal staan. De bedrijfshoreca neemt in deze transitie een steeds grotere rol in.
09. juli 2020
De webinar: 'Is er nog toekomst voor de Bedrijfshoreca & Contractcatering?' die wij in samenwerking met FacilyLAW gaven, is hier terug te kijken.
13. mei 2020
Kijk hier de webinar 'Hoe ontwikkel je toekomstbestendige Horeca & Leisure voor gebieden en gebouwen' terug die wij op 11 juni jl. gaven op Vastgoedjournaal.nl en/of download hier de presentatie.
16. april 2020
Op het voormalig Philipsterrein aan de Holenweg in Hoorn verreist de nieuwe stadswijk Holenkwartier. First Mate ontwikkelde de toekomstbestendige horeca-, leisure- en retailconcepten.
26. maart 2020
In deze webinar gaan First Mate Consultancy & Concepts en facily LAW in op de vraag wie verantwoordelijk is voor het dragen van de kosten voor het lege bedrijfsrestaurant ten gevolge van de Corona-maatregelen. Kijk hier de webinar van 26 maart terug.
Scholencatering · 03. februari 2020
De toekomst van de scholencatering’ stond op 29 januari 2020 centraal tijdens een bijeenkomst van de leden van de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). Te gast bij Ralph Markwat werd o.a. met input van Jeanette Knoop en First Mate - Consultancy & Concepts gediscussieerd over de houdbaarheid van bestaande afspraken en kaders en de rol die opdrachtgevers en cateraars hierbij hebben.

Meer weergeven