30. november 2020
Wat wordt de nieuwe invulling van de (flex)kantoormarkt na de pandemie in combinatie met bedrijfshoreca? Michiel van Noort en Tijmen Snel van First Mate gingen hierover in november 2020 in gesprek met Frank Veldhof, operationeel directeur van Hutten Catering.
05. november 2020
De functie van het kantoor is aan het veranderen. Het traditionele kantoor, waar alleen plaats was voor werk, vergaderen en een lunchruimte maakt in een rap tempo plaats voor een flexibele, vriendelijke en toegankelijke werkplek waar ontmoeting en kennis delen veelal centraal staan. De bedrijfshoreca neemt in deze transitie een steeds grotere rol in.
09. juli 2020
De webinar: 'Is er nog toekomst voor de Bedrijfshoreca & Contractcatering?' die wij in samenwerking met FacilyLAW gaven, is hier terug te kijken.
13. mei 2020
Kijk hier de webinar 'Hoe ontwikkel je toekomstbestendige Horeca & Leisure voor gebieden en gebouwen' terug die wij op 11 juni jl. gaven op Vastgoedjournaal.nl en/of download hier de presentatie.
16. april 2020
Op het voormalig Philipsterrein aan de Holenweg in Hoorn verreist de nieuwe stadswijk Holenkwartier. First Mate ontwikkelde de toekomstbestendige horeca-, leisure- en retailconcepten.
26. maart 2020
In deze webinar gaan First Mate Consultancy & Concepts en facily LAW in op de vraag wie verantwoordelijk is voor het dragen van de kosten voor het lege bedrijfsrestaurant ten gevolge van de Corona-maatregelen. Kijk hier de webinar van 26 maart terug.
Scholencatering · 03. februari 2020
De toekomst van de scholencatering’ stond op 29 januari 2020 centraal tijdens een bijeenkomst van de leden van de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). Te gast bij Ralph Markwat werd o.a. met input van Jeanette Knoop en First Mate - Consultancy & Concepts gediscussieerd over de houdbaarheid van bestaande afspraken en kaders en de rol die opdrachtgevers en cateraars hierbij hebben.
10. oktober 2019
Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in de VS en inmiddels heeft de fastservice franchiseformule wereldwijd 450 restaurants open en in ontwikkeling. Om in Nederland te groeien heeft de master-franchisenemer een samenwerking gezocht met First Mate Consultancy & Concepts.
19. september 2019
Met het vertrek van Hudson's Bay uit beeldbepalende panden in de grote binnensteden wordt opnieuw pijnlijk duidelijk dat binnenstedelijke cq. winkelgebieden getransformeerd moeten worden.
01. september 2019
Binnen een jaar na oprichting breidt First Mate Consultancy & Concepts uit met een derde partner. Tijmen Snel (40) versterkt vanaf september het team en zal verantwoordelijk worden voor de implementatie van de uitgebrachte adviezen en in opdracht ontwikkelde horeca- en cateringconcepten.

Meer weergeven