21. januari 2019
First Mate Consultancy & Concepts en Honeyspot Location Matching kondigen een strategische samenwerking aan waarbinnen zij gezamenlijk de markt van horeca-, retail-, en vastgoedbranche gaan bedienen met GIS-data gedreven conceptontwikkeling en consultancy.
17. januari 2019
Een grote impact op de gastbeleving is de hygiëne van het toilet in het bedrijfspand of horecabedrijf. Het is interessant om te zien hoe beide branches met dit onderwerp verschillend omgaan.
19. december 2018
Bedrijfscatering kan tot op strategisch niveau van toegevoegde waarde zijn van organisaties. Op onderwerpen als circulariteit, inclusief ondernemen, CO2-neutraliteit en lifestyle-concepten lopen cateraars voor op het bedrijfsleven.
28. november 2018
Bij herbestemming van bijzonder vastgoed staat de optie voor de invulling met een hotel of restaurant steevast in de top 3. Het succes van de herontwikkeling hangt grotendeels af van toekomstig exploitant. Maar hoe vind je die?
23. november 2018
Afgelopen woensdag vond het jurybijeenkomst plaats om te beoordelen welke van de genomineerde opdrachtgevers in catering, 'Het Gouden Bestek' 2018 wint. Michiel van Noort van First Mate zit in de jury.
03. oktober 2018
Soms loop je per toeval tegen een praktijkvoorbeeld aan waar je van onder de indruk bent. De Amsterdamse 'armbandjes voor mannen' maker Pig & Hen is zo een voorbeeld, en wel één van perfect uitgevoerde storytelling.