09. maart 2022
WHITEPAPER 'Hoe maximaliseer je de verkoopwaarde van je Horecazaak?'
Investeringsmaatschappijen denderen de horeca binnen en horecaketens willen op korte termijn groei realiseren. Horeca is hiermee een interessante markt geworden voor investeerders en beleggers. Dit biedt kansen aan ondernemers die hun horecagelegenheid of keten overwegen te verkopen.
17. januari 2022
Daan Smeltzer versterkt adviseursteam First Mate
Met de komst van Daan en de persoonlijkheid, kennis en ervaring die hij meebrengt maken we een mooie volgende stap in de ontwikkeling van onze ambitieuze adviesorganisatie.
17. november 2021
Bewoners Hilversumse woonwijk doen zelf onderzoek voor meer horeca
Dat een bewonersgroep zoals prOOST uit Hilversum, zelf onderzoek laat uitvoeren naar de behoefte aan en mogelijkheden voor horeca is nog niet eerder voorgekomen.
11. augustus 2021
Cateringbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden
Bestelapps, onbemande micromarkten en een nieuwe schoonmaakservice. Nu steeds minder mensen op kantoor werken, vechten cateraars voor hun voortbestaan. Innovatie is bittere noodzakelijk om te overleven.
21. juni 2021
Persbericht: First Mate en Frank Veldhof bundelen hun krachten
First Mate breidt haar team van hospitality consultants uit door een strategische samenwerking met Frank Veldhof, die zich als zelfstandig consultant aan de organisatie verbindt.
11. juni 2021
WHITEPAPER 'Gezonde voeding bij Onderwijsinstellingen: Doel of Middel?'
Gezonde voeding is een prominent thema bij onderwijsinstellingen. Tegenstrijdige belangen en behoeftes van betrokken stakeholders zorgen ervoor dat lang niet altijd het beoogde doel bereikt wordt.
30. november 2020
Wat wordt de nieuwe invulling van de (flex)kantoormarkt na de pandemie in combinatie met bedrijfshoreca? Michiel van Noort en Tijmen Snel van First Mate gingen hierover in november 2020 in gesprek met Frank Veldhof, operationeel directeur van Hutten Catering.
05. november 2020
De functie van het kantoor is aan het veranderen. Het traditionele kantoor, waar alleen plaats was voor werk, vergaderen en een lunchruimte maakt in een rap tempo plaats voor een flexibele, vriendelijke en toegankelijke werkplek waar ontmoeting en kennis delen veelal centraal staan. De bedrijfshoreca neemt in deze transitie een steeds grotere rol in.
09. juli 2020
De webinar: 'Is er nog toekomst voor de Bedrijfshoreca & Contractcatering?' die wij in samenwerking met FacilyLAW gaven, is hier terug te kijken.
13. mei 2020
Kijk hier de webinar 'Hoe ontwikkel je toekomstbestendige Horeca & Leisure voor gebieden en gebouwen' terug die wij op 11 juni jl. gaven op Vastgoedjournaal.nl en/of download hier de presentatie.

Meer weergeven