Unieke kans voor ambitieuze, vakbekwame en gastronomisch onderlegde horeca-exploitant(en) bij Golfsociëteit De Lage Vuursche.

Golfsociëteit De Lage Vuursche is opgericht in 1999 en is gelegen aan de Dolderseweg in Den Dolder,  De golfsociëteit is de enige en vaste gebruiker van de golffaciliteiten van De Lage Vuursche. De Lage Vuursche is toonaangevend in binnen- en buitenland op het gebied van de baan, accommodatie en organisatie. Termen als service, hospitality, pro-activiteit, aandacht, hands on-mentaliteit, uniformiteit, teamspirit en een ontwikkeld bewustzijn op het gebied van etiquette en regels vormen de leidraad. Hierdoor voldoet De Lage Vuursche aan de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard.

 

Het voornaamste doel van de Golfsociëteit is het golfspel en de sociale contacten tussen leden te bevorderen. De vereniging wordt hierin ondersteund door het bestuur en de medewerkers van de exploitatiemaatschappij. Deze organisatie is niet alleen verantwoordelijk voor de exploitatie, maar ook voor het onderhoud van de accommodatie en de golfbaan. Daarnaast organiseren de medewerkers van de exploitant alle verenigingsactiviteiten. Het streven van deze bijzondere samenwerking tussen exploitant en vereniging is en blijft een perfect georganiseerd en gezellig clubleven op De Lage Vuursche.

 

De horeca op Golfsociëteit de Lage Vuursche

De kwaliteit van de horeca draagt significant bij aan het bereiken van het doel van de Golfsocieteit De Lage Vuursche. Derhalve dient het serviceniveau, het gastvrijheidsniveau en het gastronomisch niveau te allen tijde  uitmuntend te zijn. De horeca op Golfsocieteit  De Lage Vuursche bestaat uit de exploitatie van de bar, het restaurant, de lounge, het terras, de catering in de baan, in de vergaderkamers en de catering tijdens evenementen en (privé) vieringen. De horeca-faciliteiten zijn uitsluitend toegankelijk voor de leden, hun gasten en greenfeespelers.

 

De horeca laat zich kenmerken met de volgende bewoordingen:

  • Huiskamer voor de leden
  • Herkenning en erkenning van de leden
  • Gastvrij en gastgericht
  • Persoonlijke benadering, met gepaste afstand
  • Vakvolwassen en vakbekwaamheid
  • Excellent service- en kwaliteitsniveau

Voor de exploitatie van de horeca vanaf 1 januari 2021 is Golfsociëteit De Lage Vuursche op zoek naar een exploitant die invulling kan geven aan de doelstellingen van de Golfsociëteit en de wensen van haar leden. First Mate Consultancy & Concepts begeleidt het werving & selectietraject. 

Werving & selectieprocedure

Voor de exploitatie van de horeca verzorgt First Mate in opdracht van Golfexploitatiemaatschappij De Lage Vuursche, het werving en selectietraject voor een passende ondernemer/ondernemersduo.

 

De werving is gesloten.

Indien u wilt weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan kan u onze privacyverklaring hier lezen.


DISCLAIMER

Golfexploitatiemaatschappij De Lage Vuursche, Golfsociëteit De Lage Vuursche en First Mate behouden zich alle rechten voor om de procedure voor werving en selectie eenzijdig aan te passen, uit te stellen of stop te zetten zonder opgaaf van reden en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele financiële en overige gevolgen van de keuze hiervoor.