First Mate is een jonge organisatie met een jarenlange ervaring binnen de foodservice, horeca, leisure en zakelijke dienstverlening. Gezamenlijk met collega professionals en een breed netwerk aan zelfstandige specialisten kan First Mate een grote diversiteit aan projecten aan en is hiermee op strategisch, tactisch en operationeel niveau van grote toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers. 

Consultancy & onderzoek

Wij beantwoorden uiteenlopende vraagstukken van o.a. horecaondernemers, facilitair management, (lokale) overheid, verenigingen, stichtingen, financiële instellingen, vastgoedpartijen, projectontwikkelaars en gebouweigenaren door het uitvoeren van onderzoek en analyse en met de inbreng van de juiste kennis en ervaring. Gevalideerde data vormt de basis van onze adviezen.


Conceptontwikkeling & realisatie

Wij ontwikkelen bedrijfsconcepten voor restaurants, cafés, fastservice, hotels, bedrijfscateringlocaties en voor ondersteunende horeca in retail en leisure omgevingen in winkelcentra, recreatiegebieden, (nationaal) erfgoed, culturele instellingen en bungalow- & attractieparken. Wij kunnen het gehele creatieve proces begeleiden t/m turn-key oplevering, pre-opening en opening hiervan.  


Interim & Project management

Op zoek naar een pre-openingsteam? Geen geschikte kandidaat voor die sleutelfunctie? Geen tijd of capaciteit in huis voor dat belangrijke project of is verandering per direct noodzakelijk? Onze interim- & projectmanagers hebben een gedegen trackrecord binnen de horeca-, foodservice-, leisure- of retailbranche en realiseren op korte termijn organisationele veranderingen en commerciële resultaten. 


Ondernemersselectie & recruitment

Met een uitgebreid netwerk van horecaondernemers, franchiseketens, cateraars en hotelexploitanten en op basis van een zorgvuldig selectieproces vindt First Mate voor uw locatie de juiste ondernemer voor een langdurige en succesvolle exploitatie.

 

Ook verzorgt First Mate de recruitment van professionals vanaf managementniveau in de horeca, catering, hotellerie, foodservice en leisure.