Het voordeel van parate kennis en ervaring

Het 'Horecaloodsen' interim & projectmanagement team bestaat uit zelfstandige professionals. Dit team is zorgvuldig samengesteld door First Mate met bewezen resultaat, persoonlijkheid en mentaliteit als belangrijke selectiecriteria. Iedere professional heeft zijn eigen expertise, een gedegen opleiding, dito achtergrond en een bewezen trackrecord in de hospitality branche. Zij zijn in staat om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau het verschil te maken op de werkvloer en de directiekamer. Neem contact op met Michiel van Noort van First Mate voor de juiste aanpak voor uw vraagstuk en een match met de meest passende interimmanager of projectteam voor uw organisatie.

Vakkundige professionals

De zelfstandige professionals die bij First Mate zijn aangesloten, hebben allen een gedegen opleiding binnen de hospitality industrie en hebben deze aangevuld met jarenlange ervaring van operationeel tot op strategisch niveau in het horeca en leisure segment. Altijd de beste match voor uw specifieke vragen.

Brede expertise

Met de gecombineerde expertise kunnen wij alle aspecten van de bedrijfsvoering verzorgen. Dit kan op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen de gebieden van Sales en Marketing, HRM, Financieel, Juridisch, ICT en in de dagelijkse operatie.

Gegarandeerd resultaat

Het succes van de samenwerking met First Mate ligt in de basis van gelijkwaardigheid en onderling vertrouwen. Gezamenlijk wordt er een resultaat, een doel en tijdsplanning vastgelegd, waarna wij uw organisatie voorzien van een passend voorstel. Zo realiseren wij uw doelstellingen.