Keynotes & Dagvoorzitterschap

Frank Veldhof, Michiel van Noort en Tijmen Snel zijn beschikbaar als key-note speaker en als dagvoorzitter.

 

De afgelopen jaren hield Frank verschillende key-notes over gastvrijheid, voeding en werkgeluk.

 

Michiel spreekt regelmatig voor facilitaire en vastgoedpartijen, financiële instellingen en adviesbureaus over de ontwikkelingen in de wereld van hospitality en de kansen die deze biedt voor de luisteraar.

 

Tijmen geeft gastcolleges bij hogescholen en mbo's en geeft inspiratiesessies voor verenigingen en stichtingen over horeca en catering.

 

Heet u specifieke wensen of een thema waar u ons voor wilt inzetten? Graag bespreken wij de mogelijkheden voor een op maat gemaakte sessie.

 

 


Keynotes

First Mate verzorgt Keynotes over Gastvrijheid, Voeding en Werkgeluk, over Ondernemen in de foodservice, over De veranderende wereld van de horeca en catering en over De impact van nieuwe generaties op horeca. 

Dagvoorzitter

Frank, Michiel en Tijmen zijn in te zetten als dagvoorzitter en moderator voor bijenkomsten die een relatie hebben tot de hospitality en foodservice branche of thema's als gastvrijheid of de kantooromgeving.

Inspiratiesessies

First Mate ontwikkelt samen met u op maat gemaakte inspiratiesessies over thema's die een raakvlak hebben met gastvrijheid, werkgeluk, voeding, horeca, catering, de kantooromgeving en actuele marktontwikkelingen.