Haalbaarheidsonderzoek

First Mate voert conform de standaarden van o.a. de ABN Amro bank, Rabobank, ING, Triodos bank en gerenommeerde Crowdfunding platforms, onafhankelijke haalbaarheidsonderzoeken uit naar de bedrijfseconomische haalbaarheid van hotels, restaurants, cafe's, discotheken, nachtclubs, coffeebars, bungalowparken, cocktailbars, campings, etc. Ook voor de (her)ontwikkeling van vastgoed waar horeca aan toegevoegd wordt en bij overname van horeca- of leisure exploitaties voeren wij haalbaarheidsonderzoeken uit.

 

Wij beoordelen o.a. de locatie, de marktontwikkelingen, de concurrentie, het horeca of leisure concept en beoordelen de financiële parameters op realiteit en haalbaarheid. De toegevoegde waarde van First Mate is dat wij naast onze gedegen ervaring in consultancy en onderzoek, ook de operationele kennis en ervaring hebben van de exploitatie van hotels, restaurants, nightlife- en leisureconcepten.

Wilt u meer weten over de aanpak van First Mate of met welke kosten u rekening kunt houden? Neem dan contact met ons op via onderstaande manieren. wij gaan graag in gesprek!

First Mate

info@firstmate.nl

+31 (0) 6 1988 4577

 Van Kinsbergenlaan 3

3742 PH BAARN