Binnen de horeca, catering, leisure en foodservice adviseren en begeleiden wij startende ondernemers bij de realisatie van hun plannen. Daarnaast adviseren wij ondernemingen in deze branches bij de dagelijkse bedrijfsvoering, bij groei en bij strategische vraagstukken. Ook adviseren wij toeleveranciers zoals financiële instellingen door het uitvoeren van bedrijfsdoorlichtingen en haalbaarheidsonderzoeken.
 

Onze adviseurs hebben operationele en leidinggevende kennis en ervaring van de werkvloer en kennen de hectiek die het runnen van o.a. een hotel, restaurant, cateringlocatie of recreatiebedrijf met zich meebrengt. Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Starters begeleiding
  • Opstellen ondernemersplan
  • Uitvoeren haalbaarheidsonderzoeken
  • Opstellen businesscase
  • Uitvoeren bedrijfsdoorlichtingen
  • Begeleiding van financieringsaanvragen
  • Opstellen exploitatieprognoses
  • Opstellen sales- en marketing strategie
  • Identificeren online en offline positionering
  • Opzetten personeelsbeleid
  • Uitvoeren inkoopscans
  • Opzetten financiële exploitatiemodellen
  • Organisatie(her)structurering
  • Uitvoeren benchmark
  • Opstellen investeringsbegrotingen