Binnen vastgoed en facilitaire omgevingen begeleiden wij onze opdrachtgevers onder meer bij het vormen van visie op eten & drinken en hospitality, voeren wij conceptontwikkeling en haalbaarheidsstudies uit naar nieuwe horecaconcepten, en de meest passende invulling voor bijzondere vastgoedobjecten als erfgoed, monumenten en commerciële plinten en verzorgen wij  aanbestedingstrajecten om de best passende exploitant te contracteren.
 
Onze adviseurs hebben operationele en leidinggevende kennis en ervaring van de werkvloer en kennen de hectiek die het runnen van o.a. een hotel, restaurant, cateringlocatie, winkel of recreatiebedrijf met zich meebrengt. Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Gebiedsvisie op horeca, leisure en/of retail
  • Opstellen businesscase en haalbaarheidsonderzoek naar herbestemming tot horeca en/of leisure.
  • Identificeren meest passende hotel, restaurant en/of leisure concept
  • Ontwikkelen visie op restauratieve voorzieningen binnen bedrijfsmatige omgevingen
  • Begeleiden aanbestedingen ten behoeve van werving en selectie passende exploitant
  • Opzetten financiële exploitatiemodellen
  • Adviseren contractvormen horeca- en cateringexploitatie
  • Opstellen huurdersovereenkomsten, service level agreements en programma's van eisen