De voordelen van parate kennis en een relevant netwerk

Met de gecombineerde jarenlange kennis en ervaring van onze consultants en ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van professionele ondernemers, organisaties en leveranciers in en om de horeca- en leisurebranche, maken wij voor onze opdrachtgevers het verschil. 

Ondernemersselectie

First Mate begeleidt uw organisatie bij de voorbereiding, uitvoering en werving en selectie van een exploitant die kan exploiteren binnen de kaders die worden ingegeven door de pandeigenaar, de locatie, de gebruikers en de omgeving. 

 

Wij volgen hiervoor een objectief en transparant proces dat gericht is op de W&S van exploitanten voor uw hotelvastgoed of publieks- of bedrijfsrestaurant in zakelijke, culturele, historische, zorg-, sport- en culturele omgevingen.


Interim- & Projectmanagement

First Mate heeft een direct inzetbaar team van zelfstandig Interim & Projectmanagers aan zich verbonden met het platform 'Horecaloodsen' waar kennis en ervaringen worden gedeeld.  Dit team is zorgvuldig samengesteld door ons met bewezen resultaat, persoonlijkheid en mentaliteit als belangrijke selectiecriteria.

 

Iedere professional heeft zijn of haar  eigen expertise, een gedegen opleiding, dito achtergrond en een bewezen trackrecord in de branche. Zij zijn in staat om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau het verschil te maken op de werkvloer en de directiekamer. lees meer


Recruitment

First Mate voert recruitment trajecten uit voor midden en hoger managementfuncties binnen de horeca, catering, foodservice, en leisure branche. Deze trajecten kunnen zowel via een zichtbaar werving- en selectietraject als discreet middels het uitvoeren van een headhunting traject uitgevoerd worden.  

 

De aanpak van First Mate kenmerkt zich door gedegen kennis van de hectiek van de werkvloer en de boordroom in combinatie met de ervaring van het samenstellen van effectieve en succesvolle teams.