Ondernemersselectie

Voor uw unieke historische locatie, hotelvastgoed, publieks- of bedrijfsrestaurant in het kantoorpand, sportvereniging of culturele instelling, of voor de invulling van een commerciële plint of de horecavoorziening op uw recreatiepark bent u op zoek naar de meest passende exploitant.

 

Deze dient te exploiteren binnen de kaders die worden ingegeven door de locatie, de gebruikers of de omgeving. 

 

First Mate begeleidt uw organisatie bij de voorbereiding, uitvoering en werving en selectie van de meest passende exploitant tot en met de contractimplementatie. Wij volgen hiervoor een zorgvuldig, objectief en transparant proces.

Recruitment

First Mate voert recruitment trajecten uit voor midden en hoger managementfuncties binnen de horeca, catering, foodservice, en leisure branche.

 

Deze trajecten kunnen zowel via een zichtbaar werving- en selectietraject als discreet middels het uitvoeren van een headhunting traject uitgevoerd worden.

 

wij werken zowel op een fixed fee als op no-cure - no pay basis.  

 

De aanpak van First Mate kenmerkt zich door gedegen kennis van de hectiek van de werkvloer in combinatie met de ervaring van het samenstellen van effectieve teams. Hiervoor gebruiken wij de DISC-methodiek.