First Mate ontwikkelt het op festivals geïnspireerde cateringconcept 'Daily Deli' voor De Kroon Catering.

De Kroon Catering verzorgt vanaf 1 april 2019 de cateringdienstverlening voor Mettler Toledo in Tiel. Dit is de eerste locatie waar het nieuwe cateringconcept ‘Daily Deli’ wordt geïmplementeerd.

 

De Kroon Catering is onderdeel van familiebedrijf De Kroon Facilitaire Dienstverlening en verzorgt al ruim 40 jaar de vergaderingen, lunches, borrels en diners voor bedrijven in de regio Utrecht en Amersfoort. Met de uitbreiding naar Tiel is het tijd om ook het cateringaanbod uit te breiden.

 

Kevin de Kroon geeft aan: ”De wereld van eten en drinken binnen werkomgevingen verandert de afgelopen jaren enorm. Met de komst van nieuwe generaties op de werkvloer is er een grote behoefte aan afwisselende, gezonde, verse voeding en een persoonlijke benadering in een inspirerende omgeving. Met het Daily Deli cateringconcept spelen wij maximaal in op deze behoefte”.

 

Het cateringconcept Daily Deli is geïnspireerd op de vele zomerse festivals die Nederland rijk is. De foodtruck van De Kroon Daily Deli vormde de basis voor de look & feel van het concept. Het assortiment voorziet in de dagelijkse voedingsbehoefte van de medewerkers en is specifiek afgestemd op de wensen op locatie. Daarnaast zijn er elke dag wisselende ' Daily Specials' te verkrijgen die bestaan uit gezonde warme en koude gerechten. Ook blijft er ruimte voor de guilty pleasures zoals een kroket of broodje bal.

 

Daily Deli is een concept dat zich richt op de kleinere catering locaties waar 1 medewerker de lunch kan verzorgen vanaf 20 tot circa 80 lunchgebruikers.

Benieuwd welke cateringconcept passend zijn voor uw bedrijfslocatie? Neem dan contact met ons op via info@firstmate.nl of bel ons op 035-6317582.