Het voordeel van parate kennis en ervaring

Het 'Horecaloodsen' interim & projectmanagement team bestaat uit zelfstandige professionals. Dit team is zorgvuldig samengesteld door First Mate met bewezen resultaat, persoonlijkheid en mentaliteit als belangrijke selectiecriteria. Iedere professional heeft zijn eigen expertise, een gedegen opleiding, dito achtergrond en een bewezen trackrecord in de hospitality branche. Zij zijn in staat om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau het verschil te maken op de werkvloer en de directiekamer. Neem contact op met Michiel van Noort van First Mate voor de juiste aanpak voor uw vraagstuk en een match met de meest passende interimmanager of projectteam voor uw organisatie.

Vakkundige professionals

De zelfstandige professionals die bij First Mate zijn aangesloten, hebben allen een gedegen opleiding binnen de hospitality industrie en hebben deze aangevuld met jarenlange ervaring van operationeel tot op strategisch niveau in het horeca en leisure segment. Altijd de beste match voor uw specifieke vragen.

Brede expertise

Met de gecombineerde expertise kunnen wij alle aspecten van de bedrijfsvoering verzorgen. Dit kan op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen de gebieden van Sales en Marketing, HRM, Financieel, Juridisch, ICT en in de dagelijkse operatie.

Gegarandeerd resultaat

Het succes van de samenwerking met First Mate ligt in de basis van gelijkwaardigheid en onderling vertrouwen. Gezamenlijk wordt er een resultaat, een doel en tijdsplanning vastgelegd, waarna wij uw organisatie voorzien van een passend voorstel. Zo realiseren wij uw doelstellingen.De Horecaloodsen

Frithjof de Waard

Frithjof is een zeer ervaren interim & projectmanager en heeft een grote staat van dienst bij gerenommeerde organisaties zoals Madurodam, RAI Amsterdam, Diergaarde Blijdorp, Eden Hotelgroep en Science Centre Nemo.  Frithjof heeft een doelgerichte, analytische stijl en kan zowel zelfstandig als binnen teams zijn doelen realiseren. Hij werkt systematische en gedetailleerd en richt zich op de bedrijfsprocessen.

 

Geduldig, analytisch, structureel, resultaatgericht


Hans Bruning

Hans heeft na zijn studie Marketing Strategy en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam zijn sporen verdiend in de sales en marketing voor werkgever Philip Morris en daarna als Head of Markering bij McDonald's Nederland. Hier is hij besmet geraakt met het horeca-virus, waarna hij de stap naar het ondernemerschap zette met de ontwikkeling van Thrill Grill, een Fast-casual dining franchise concept. Deze ervaringen zet hij nu in voor ondernemers die een groeiambitie hebben.

 

Ondernemend, commercieel, analytisch, creatief


Richard van Nieuwkuyk

Richard is letterlijk geboren in het horecavak. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool heeft hij kennis en ervaring opgebouwd in operationeel en algemeen management en in conceptontwikkeling voor o.a. NS Retail en La Place. Richard begeleidt en coacht nu als interim manager, ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Ook geeft hij training op gebied van voedselveiligheid.

 

Gedreven, enthousiast, pragmatisch, integer, kritisch


Roland Peijnenburg

Roland heeft na zijn studie aan de Hogere Hotelschool de hele wereld rondgereisd om ervaring op te doen in het werkveld en te proeven van verschillende culturen. In 1991 heeft hij Restaurant de Zwaan in Etten-Leur overgenomen en tot Michelin-sterren niveau gebracht. Na de verkoop van zijn zaak richt hij zijn energie en gedrevenheid nu op het geven van adviezen en lezingen o.a. over gastvrijheid, en ondernemen. Ook  helpt hij ondernemers door middel van coaching en inspiratie.”.

 

Energiek, gedreven, ondernemend, inspirator


Sander Verschuren

Sander is actief in het verduurzamen van bedrijven in de horeca en leisure. Ook is Sander mede-initiatiefnemer van de Gaia Green Awards en van het groene paviljoen op Gastvrij Rotterdam. Daarnaast is hij als consultant en auditor betrokken bij diverse keurmerken zoals Green Key, EarthCheck, Eko Keurmerk en Travelife. De kennis van Sander ligt op het gebied van implementatie van duurzaamheid, circulariteit en -managementsystemen. 

 

Innovatief, praktisch, gedreven, gestructureerd


Jeanette Knoop

Jeanette is na afronding van de Hoge Hotelschool Maastricht ruim 19 jaar werkzaam geweest binnen de contract-cateringbranche voor Sodexo. Jeanette helpt ondernemers in de hospitality branche bij het inschrijven op (Europese) tenders, met een focus op financieel slim én rendabel inschrijven. Ook helpt zij ondernemers om praktisch, gedetailleerd financieel inzicht te krijgen om hun winstmarges te optimaliseren.

  

Praktisch, financieel sterk, analytisch, energiek


Kirsten Lang

Kirsten heeft na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag ruime ervaring opgedaan in de (inter)nationale hotellerie, op zowel hotel als ook hoofdkantoor functies, in start-ups en ‘mature’ bedrijven. Gedreven begeleid zij organisaties en teams bij transformatie trajecten, nieuwe openingen, en het vertalen van strategie naar (lean) operationele processen, waarbij doelgericht werken door het ontwikkelen van individuen en teams centraal staat. 

 

Pragmatisch, uitdagend, resultaatgericht, betrokken