Het voordeel van parate kennis en ervaring

Het 'Horecaloodsen' interim & projectmanagement team bestaat uit zelfstandige professionals. Dit team is zorgvuldig samengesteld door First Mate met bewezen resultaat, persoonlijkheid en mentaliteit als belangrijke selectiecriteria. Iedere professional heeft zijn eigen expertise, een gedegen opleiding, dito achtergrond en een bewezen trackrecord in de hospitality branche. Zij zijn in staat om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau het verschil te maken op de werkvloer en de directiekamer. Neem contact op met Michiel van Noort van First Mate voor de juiste aanpak voor uw vraagstuk en een match met de meest passende interimmanager of projectteam voor uw organisatie.

Vakkundige professionals

De zelfstandige professionals die bij First Mate zijn aangesloten, hebben allen een gedegen opleiding binnen de hospitality industrie en hebben deze aangevuld met jarenlange ervaring van operationeel tot op strategisch niveau in het horeca en leisure segment. Altijd de beste match voor uw specifieke vragen.

Brede expertise

Met de gecombineerde expertise kunnen wij alle aspecten van de bedrijfsvoering verzorgen. Dit kan op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen de gebieden van Sales en Marketing, HRM, Financieel, Juridisch, ICT en in de dagelijkse operatie.

Gegarandeerd resultaat

Het succes van de samenwerking met First Mate ligt in de basis van gelijkwaardigheid en onderling vertrouwen. Gezamenlijk wordt er een resultaat, een doel en tijdsplanning vastgelegd, waarna wij uw organisatie voorzien van een passend voorstel. Zo realiseren wij uw doelstellingen.De Horecaloodsen

Frithjof de Waard

Frithjof is een zeer ervaren interim & projectmanager en heeft een grote staat van dienst bij gerenommeerde organisaties zoals Madurodam, RAI Amsterdam, Diergaarde Blijdorp, Eden Hotelgroep en Science Centre Nemo.  Frithjof heeft een doelgerichte, analytische stijl en kan zowel zelfstandig als binnen teams zijn doelen realiseren. Hij werkt systematische en gedetailleerd en richt zich op de bedrijfsprocessen.

 

Geduldig, analytisch, structureel, resultaatgericht


Hans Bruning

Hans heeft na zijn studie Marketing Strategy en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam zijn sporen verdiend in de sales en marketing voor werkgever Philip Morris en daarna als Head of Markering bij McDonald's Nederland. Hier is hij besmet geraakt met het horeca-virus, waarna hij de stap naar het ondernemerschap zette met de ontwikkeling van Thrill Grill, een Fast-casual dining franchise concept. Deze ervaringen zet hij nu in voor ondernemers die een groeiambitie hebben.

 

Ondernemend, commercieel, analytisch, creatief


Richard van Nieuwkuyk

Richard is letterlijk geboren in het horecavak. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool heeft hij kennis en ervaring opgebouwd in operationeel en algemeen management en in conceptontwikkeling voor o.a. NS Retail en La Place. Richard begeleidt en coacht nu als interim manager, ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Ook geeft hij training op gebied van voedselveiligheid.

 

Gedreven, enthousiast, pragmatisch, integer, kritisch


Luc Curvers

Luc Curvers heeft gedurende en na zijn studies aan de middelbare en hoger hotelschool, ruime ervaring opgedaan in projectmanagement in de horeca. Hij wordt gedreven om met mens, product en omgeving een top gastbeleving te creëren. Met een continu oog voor echte gastvrijheid, vanuit enthousiasme en overtuiging. Dit doet hij door de hele customer journey onder de loep te nemen. Kijkend door de bril van de gast. Want daar start de ervaring.

 

Gepassioneerd, hands-onteam-playerbouwer


Jeanette Knoop

Jeanette is na afronding van de Hoge Hotelschool Maastricht ruim 19 jaar werkzaam geweest binnen de contract-cateringbranche voor Sodexo. Jeanette helpt ondernemers in de hospitality branche bij het inschrijven op (Europese) tenders, met een focus op financieel slim én rendabel inschrijven. Ook helpt zij ondernemers om praktisch, gedetailleerd financieel inzicht te krijgen om hun winstmarges te optimaliseren.

  

Praktisch, financieel sterk, analytisch, energiek


Sylvester Ponsen

Sylvester heeft na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag ruime ervaring opgedaan in de ontwikkeling en exploitatie van hotels en hotelformules. Gastvrijheid is voor Sylvester één van zijn grootste drijfveren. Hij is opgevoed in een omgeving waarbij het geen vraag was, maar een eis om het allerbeste resultaat te leveren als het ging om de kwaliteit van personeel, waardering van de gast en tevredenheid van de eigenaren. Dit principe brengt hij mee tijdens interim- en projectmanagement.

 

Gedreven, detaillistisch, aanpakker, teamspeler