De voucherregeling 'Gelders steuntje in de rug' is beschikbaar voor ondernemers die actief zijn in de horeca- en leisurebranche in Gelderland.

Met de voucherregeling ' Gelders steuntje in de rug' wilt de Provincie Gelderland ondernemers in de horeca en toerisme helpen bij het inschakelen van professionele adviseurs die hen helpen bij het doorkomen van de crisis. De voucher is in te zetten voor adviestrajecten tussen de 3000 en 5000 euro en kunnen onder andere gaan over organisatorische, conceptuele, juridische, personele of commerciële vraagstukken en over het doorstarten van het bedrijf. 

Aanvraag voucher

Om deel te nemen kan je contact opnemen met First Mate. Na een telefonisch intakegesprek stellen wij een offerte op en dienen wij deze tezamen met het aanmeldingsformulier in bij KHN. Binnen 10 werkdagen ontvang je bericht of je aanmelding in behandeling wordt genomen. Het is de bedoeling dat je de factuur eerst zelf aan de adviseur betaalt. Nadat je deze hebt betaald kunnen wij via een declaratieformulier deze kosten terugvragen. Dat bedrag wordt exclusief btw binnen 4 weken overgemaakt op het door jou opgegeven bankrekeningnummer.

Waarom via KHN of HISWA-RECRON?

KHN en HISWA-RECRON zijn de uitvoerende instanties van de regeling. Zij hebben de taak om de aanvragen te beoordelen of deze binnen de regeling vallen. Aanvragende partijen hoeven géén lid te zijn van een branchevereniging om aanspraak te kunnen maken op een voucher.

Waarom zou ik First Mate of Horecaloodsen inzetten?

First Mate heeft zeer ruime ervaring in advisering binnen de horeca en leisure branche. Onze adviseurs waren al werkzaam als adviseur in de vorige crisis en hebben hierdoor de gedegen kennis en ervaring voor een juiste aanpak met resultaat. Het team van First Mate kan derhalve zeer breed adviseren van operationeel tot op strategisch niveau. Samen met de Horecaloodsen kunnen wij nagenoeg elk vraagstuk oplossen en implementeren. De Horecaloodsen is een platform van zelfstandige professionals met bewezen resultaat, persoonlijkheid en mentaliteit als belangrijke selectiecriteria. Ieder met zijn eigen expertise en track record in de hospitality branche. 


De Horecaloodsen

Frithjof de Waard

Frithjof is een zeer ervaren interim & projectmanager en heeft een grote staat van dienst bij gerenommeerde organisaties zoals Madurodam, RAI Amsterdam, Diergaarde Blijdorp, Eden Hotelgroep en Science Centre Nemo.  Frithjof heeft een doelgerichte, analytische stijl en kan zowel zelfstandig als binnen teams zijn doelen realiseren. Hij werkt systematische en gedetailleerd en richt zich op de bedrijfsprocessen.

 

Geduldig, analytisch, structureel, resultaatgericht


Hans Bruning

Hans heeft na zijn studie Marketing Strategy en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam zijn sporen verdiend in de sales en marketing voor werkgever Philip Morris en daarna als Head of Markering bij McDonald's Nederland. Hier is hij besmet geraakt met het horeca-virus, waarna hij de stap naar het ondernemerschap zette met de ontwikkeling van Thrill Grill, een Fast-casual dining franchise concept. Deze ervaringen zet hij nu in voor ondernemers die een groeiambitie hebben.

 

Ondernemend, commercieel, analytisch, creatief


Richard van Nieuwkuyk

Richard is letterlijk geboren in het horecavak. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool heeft hij kennis en ervaring opgebouwd in operationeel en algemeen management en in conceptontwikkeling voor o.a. NS Retail en La Place. Richard begeleidt en coacht nu als interim manager, ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Ook geeft hij training op gebied van voedselveiligheid.

 

Gedreven, enthousiast, pragmatisch, integer, kritisch


Luc Curvers

Luc Curvers heeft gedurende en na zijn studies aan de middelbare en hoger hotelschool, ruime ervaring opgedaan in projectmanagement in de horeca. Hij wordt gedreven om met mens, product en omgeving een top gastbeleving te creëren. Met een continu oog voor echte gastvrijheid, vanuit enthousiasme en overtuiging. Dit doet hij door de hele customer journey onder de loep te nemen. Kijkend door de bril van de gast. Want daar start de ervaring.

 

Gepassioneerd, hands-onteam-playerbouwer


Jeanette Knoop

Jeanette is na afronding van de Hoge Hotelschool Maastricht ruim 19 jaar werkzaam geweest binnen de contract-cateringbranche voor Sodexo. Jeanette helpt ondernemers in de hospitality branche bij het inschrijven op (Europese) tenders, met een focus op financieel slim én rendabel inschrijven. Ook helpt zij ondernemers om praktisch, gedetailleerd financieel inzicht te krijgen om hun winstmarges te optimaliseren.

  

Praktisch, financieel sterk, analytisch, energiek


Sylvester Ponsen

Sylvester heeft na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag ruime ervaring opgedaan in de ontwikkeling en exploitatie van hotels en hotelformules. Gastvrijheid is voor Sylvester één van zijn grootste drijfveren. Hij is opgevoed in een omgeving waarbij het geen vraag was, maar een eis om het allerbeste resultaat te leveren als het ging om de kwaliteit van personeel, waardering van de gast en tevredenheid van de eigenaren. Dit principe brengt hij mee tijdens interim- en projectmanagement.

 

Gedreven, detaillistisch, aanpakker, teamspeler