Horecapachter gezocht voor de exploitatie van de horeca op de Utrechtse Golfclub De Pan.

U.G.C. 'De Pan' behoort tot de best gerankte golfbanen ter wereld. Ontworpen in 1927 door bekende baanarchitect Harry S. Colt en daarmee keer op keer een inspirerende uitdaging voor geoefende golfers. De holes zijn zeer gevarieerd en dagen uit met verrassende baancontouren en hoogteverschillen. Wie op 'De Pan' speelt, voelt direct dat dit een baan is van de buitencategorie. Het is de combinatie van rust, de fraaie natuur van het Panbos en de uitdagende baancontouren en elementen van de hand van Harry S. Colt. De hoge ranking en reputatie trekken zowel nationale als internationale spelers aan.

 

'De Pan' is een actieve ledenclub die met regelmaat ook bezoekers warm verwelkomt. Veelal is dat een veelzijdige groep van gevorderde spelers van verschillende leeftijden en nationaliteiten, die de gelegenheid grijpen om de sfeer te proeven en uitzonderlijke uitdagingen van deze baan aan gaan. Na het spel vormt het sfeervolle, riet gedekte clubhuis een karakteristiek, comfortabel en gastvrij onderkomen voor sportief napraten.

 

De horeca op U.G.C. De Pan

De kwaliteit en de sfeer van de horeca draagt significant bij aan het bereiken van het doel van U.G.C. De Pan. Derhalve dient de service,  de gastvrijheid en de kwaliteit van het assortiment continu op een hoog niveau te zijn. De horeca op U.G.C. De Pan bestaat uit de exploitatie van de bar, het restaurant, het terras, de catering in de baan en de catering tijdens evenementen en (privé) vieringen. De horeca-faciliteiten zijn uitsluitend toegankelijk voor de leden, hun gasten en greenfeespelers.

 

De horeca en de exploitant laten zich kenmerken met de volgende bewoordingen:

  • Het visitekaartje van de club
  • Gastgericht en gastvrij
  • Persoonlijke en professionele gastvrijheid
  • Pro-actief en betrokken
  • Win-Win en Can-Do mentaliteit
  • Verbinder van het bestuur, de commissies, de leden en gasten

Voor de exploitatie van de horeca vanaf 1 september 2022 is U.G.C. De Pan op zoek naar een exploitant/duo die invulling kan/kunnen geven aan de doelstellingen van de golfclub en de wensen van haar leden.

Werving & selectieprocedure

in opdracht van U.G.C. De Pan verzorgt First Mate het werving en selectietraject voor een passende horeca ondernemer/ondernemersduo.

Indien u wilt weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan kan u onze privacyverklaring hier lezen.


DISCLAIMER

U.G.C. De Pan en First Mate behouden zich alle rechten voor om de procedure voor werving en selectie eenzijdig aan te passen, uit te stellen of stop te zetten zonder opgaaf van reden en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele financiële en overige gevolgen van de keuze hiervoor.