Nieuw Lifestyle Center in het monumentale Arsenaal van Grave is op zoek naar een ambitieuze horeca-exploitant

Het monumentale Arsenaal in Grave wordt een inspirerend lifestyle center op gebied van interieur en design. De nieuwe eigenaar van het complex is interieur designer Keijser & Co uit Nijmegen.  De eigenaren Aard Keijser (49) en Lonneke van der Weyden (44) hopen, na de restauratie van het monumentale complex, volgend voorjaar de deuren te openen. op dat moment bestaat het Lifestyle Center ondermeer uit 15 tot 20 winkels die zich richten op betaalbare luxe inrichting en aanverwante producten, uit een all-day restaurant en 8 modern ingerichte hotelkamers. Voor de exploitatie van het restaurant, de hotelkamers en de party catering zoekt Keyser & Co een ambitieuze horeca-exploitant.

 

Profiel horeca-exploitant (m/v)

De ondernemer ziet met de exploitatie van de horeca in het Lifestyle Center zijn ambitie waarheid worden. Hij is een professional in gastvrijheid en is culinair onderlegd. Trends en ontwikkelingen binnen de horeca voert hij door in het concept en op de menukaart. De ondernemer is pro-actief, benut de mogelijkheden van het complex door zelfstandig activiteiten te organiseren en in te zetten voor specifieke klantvragen. Voor hem is het vanzelfsprekend om samen te werken met de overige huurders en stakeholders binnen het complex om gezamenlijk succesvol te zijn.

 

De ondernemer heeft reeds leidinggevende ervaring opgedaan in de horeca, vanuit een loondienstverband of als eigen ondernemer, en is toe aan een volgende stap in zijn carrière. 

 

N.B.: De locatie beschikt reeds over een keuken-, productie- en barruimte met A-kwaliteit apparatuur.Impressies

Interesse?

Meldt je hier aan en ontvang alle informatie over de mogelijkheden en de selectieprocedure*.

* indicates required

Met de voltooiing van bovenstaand aanmeldingsformulier geef je aan First Mate toestemming om je gerichte infomatie te versturen en contact met je op te nemen met betrekking tot de werving en selectie van een horeca exploitant voor de restauratieve voorzieningen in het Lifestyle Center in ' Het Arsenaal' in Grave. Ook geef je toestemming om informatie te ontvangen over andere projecten die mogelijk interessant voor je kunnen zijn. Je hebt de mogelijkheid om je op elk gewenst moment uit te schrijven van onze informatievoorziening. First Mate voldoet aan de AVG-wet en regelgeving.