't Wapen van Benschop is op zoek naar een gedreven horeca-exploitant voor de exploitatie en/of het vastgoed.

Het voormalig hotel-café-restaurant ’t Wapen van Benschop werd gebouwd in 1904. Tot het begin van de 20ste eeuw stond er een herberg, die tot midden 18e eeuw ’t Jagertje heette. In 1933 werd het pand overgenomen door de grootvader van Piet van Vliet, de laatste uitbater van ’t Wapen als horecagelegenheid. Piet van Vliet nam in 1987 het pand over van zijn vader tot 2006. Na 16 jaren van verwaarlozing is in 2021 het pand volledig in zijn oude glorie hersteld door bouwbedrijf Van Baaren.  

 

t Wapen van Benschop is een iconische locatie gelegen in Benschop. Het is centraal gelegen in het land ten zuidwesten van Utrecht-stad. Nabij IJsselstein in het oostelijke deel van het groene hart. Van Baaren heeft op de begane grond 300m2 aan horecaruimte ontwikkeld met daarbij 150m2 aan terras. Het pand is duurzaam uitgevoerd waarbij de woningen en het restaurant zijn voorzien van zonnepanelen. 

 

De horeca in 't Wapen van Benschop

  • Het horecapand bevindt zich op het kruispunt van de wegen richting Schoonhoven, Benschop, Oudewater en Lopik en zal een centrale rol moeten gaan spelen in de lokale gemeenschap.
  • De horeca in ’t Wapen van Benschop draagt bij aan de verbinding tussen Polsbroekerdam, Polsbroek, Benschop, Cabauw, Lopik en Oudewater. De horecagelegenheid zal bijdragen aan het doel om het recreatief- toeristische potentieel aantrekkelijker te maken, waarbij de horecagelegenheid zich hoofdzakelijk zal verlenen aan lokale bewoners en dagjesmensen.  
  • De horecaruimte mag aangekocht of gehuurd worden door de toekomstige horeca- exploitant(en). 
  • De horecaruimte is 300m2 groot en wordt casco opgeleverd. Deze is vrij in te richten door de nieuwe exploitant in samenspraak met Neroni BV.
  • Het ruime terras is 150m2 groot en bevind zich aan de voor- en zijkant van het pand. 
  • Op de bovenverdieping zijn negen appartementen gerealiseerd. Deze zijn duurzaam uitgerust en hebben een aparte ingang met parkeerplaats.

Voor de exploitatie van de horeca is Neroni BV op zoek naar een exploitant/duo die invulling kan/kunnen geven aan de doelstellingen van de horecagelegenheid en de wensen van de gasten. 

Werving & selectieprocedure

In opdracht van Neroni BV verzorgt First Mate het werving en selectietraject voor een passende horeca ondernemer/ondernemersduo. Indien u interesse heeft in de exploitatie en/of het vastgoed, dan kunt u het uitgebreide informatiedocument opvragen door uw gegevens onderstaand achter te laten.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


DISCLAIMER

Neroni BV en First Mate behouden zich alle rechten voor om de procedure voor werving en selectie eenzijdig aan te passen, uit te stellen of stop te zetten zonder opgaaf van reden en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele financiële en overige gevolgen van de keuze hiervoor.