Unieke kans voor gastvrije, vakbekwame en pro-actieve horecapachter bij BLTC Baarn.

De Baarnse Lawn Tennis Club (BLTC) is een actieve en gezellige tennis- en padelvereniging met meer dan 1000 leden, waaronder ruim 250 jeugdleden. Het handelsmerk van de BLTC is dat er tennis en padel gelegenheid wordt geboden in een unieke omgeving: een eigen park in de bossen van Baarn. De club beschikt over tien buitenbanen en twee padelbanen. Daarnaast zijn er goede faciliteiten voor de horeca, zowel binnen als buiten.

 

Het voornaamste doel van BLTC Baarn is om zowel het tennis- en padelspel als de sociale contacten tussen leden te bevorderen. De club wordt hierin ondersteund door het bestuur en specifieke werkgroepen. De gehele organisatie is verantwoordelijk voor de exploitatie en het onderhoud van het clubhuis en de banen. Daarnaast organiseert zij alle verenigingsactiviteiten. De organisatie bestaat uit leden van BLTC Baarn, die uiteindelijk bepalen over de toekomst van de club, en dus medeverantwoordelijk zijn voor benoemde aspecten.

 

De horeca op BLTC Baarn

De horecavoorzieningen op BLTC Baarn dragen in hoge mate bij aan het clubleven en het verbindingsgevoel. Het clubhuis is dagelijks geopend voor de leden en hun gasten. De horecapachter opereert vanuit een persoonlijke en gastvrije benadering, om de kwaliteit en de service te bieden die gewenst is onder de leden.

 

De horecafaciliteiten/pachter laten zich kenmerken met de volgende bewoordingen:

  • Uitdrager van de cultuur van de vereniging
  • Huiskamer voor alle leden
  • Herkenning en erkenning van de leden
  • Gastvrij en gastgericht
  • Persoonlijke benadering, met gepaste afstand
  • Vakvolwassen en vakbekwaamheid
  • Sfeervol en uitnodigend

Voor de exploitatie van de horeca vanaf 1 januari 2022 is BLTC Baarn op zoek naar een pachter(s) die invulling kan geven aan de doelstellingen van de vereniging en de wensen van haar leden. First Mate begeleidt het werving & selectietraject. 

Werving & selectieprocedure

Voor de exploitatie van de horeca verzorgt First Mate in opdracht van BLTC Baarn het werving en selectietraject voor een passende pachter/pachtersduo. Indien u interesse hebt om de nieuwe horecapachter te worden, dan kunt u zich via onderstaande button registreren en ontvangt u het informatiedocument.

AVG - Indien u wilt weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan kunt u onze privacyverklaring hier lezen.


DISCLAIMER

BLTC Baarn en First Mate behouden zich alle rechten voor om de procedure voor werving en selectie eenzijdig aan te passen, uit te stellen of stop te zetten zonder opgaaf van reden en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele financiële en overige gevolgen van de keuze hiervoor.