Registreer of bekijk onze webinars

Terugkijken: Bedrijfshoreca als verbindende waarde kantoorvastgoed.

In deze webinar van 26 november 2020 zijn wij in gesprek gegaan met Frank Veldhof, Operationeel directeur van Hutten Catering.

 

Aan bod komen de veranderende behoefte en het gebruik van de kantooromgeving, wordt ingegaan op de trends en ontwikkelingen binnen bedrijfshoreca en op de toetreding van, op het oog, branchevreemde spelers en concepten.


Terugkijken: Is er nog toekomst voor bedrijfshoreca & contractcatering?

In deze webinar zijn wij samen met onze juridisch partner FacilyLAW ingegaan op de toekomst voor bedrijfshoreca & contractcatering.

 

Wat is de huidige stand van zaken, welke mogelijkheden zijn er binnen lopende contracten en hoe ziet de toekomst eruit? U kunt deze interactieve sessie van 1 uur terugkijken via onderstaande link.


Terugkijken: Hoe ontwikkel je toekomstbestendige horeca & leisure voor gebieden en gebouwen?

Op 11 juni 2020 nam First Mate vastgoed partijen; waaronder beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders mee in de marktsituatie, de komende uitdagingen en de aanpak om toekomstbestendige horeca en leisure te ontwikkelen en de juiste exploitanten te vinden. 


Terugkijken: Tips & Tricks voor horeca-ondernemers ten tijde van de Coronacrisis (ism. Bidfood).

Op 17 maart 2020 gaf First Mate, op uitnodiging van Bidfood Nederland, de eerste adviezen aan horeca ondernemers om de Coronacrisis het hoofd te bieden op financieel en conceptueel vlak.